Opleidingstype

Word een krak in je vak met Expertoshi

Via een PACT-opleiding leer je al doende een vak op de werkvloer. Minstens 60% van je opleiding ben je aan de slag in een bedrijf. Zo doe je rechtstreeks ervaring op, onder begeleiding van een professional. Meer dan de helft van alles wat je voor het gekozen beroep moet kennen en kunnen, ga je dus leren van een opleider in het bedrijf.

De overige tijd krijg je theorie- of praktijkles op de SYNTRA-campus. Als aanvulling op wat je leert op de werkvloer, volg je 1 of 2 dagen per week les bij ervaren docenten. Zo weet je zeker dat alles vlot verloopt.

Je kan rekenen op een uitstekende begeleiding doorheen je opleiding.

Een coach staat voor je klaar, naast de docent op de campus en je opleider in het bedrijf. Je zoekt zelf een leerbedrijf, maar wij ondersteunen je daarbij stap voor stap. Heb je geen contacten, dan helpen wij je verder met nuttige adressen. Als je slaagt voor de opleiding, dan krijg je een diploma ondernemerschapstraject dat erkend is door de Vlaamse overheid.

Een PACT-opleiding is ideaal als je graag al doende leert.

De voordelen van deze opleidingsvorm:

  • Je doet al heel wat concrete werkervaring op.
  • Je leert omgaan met collega’s.
  • Je leert de sector van binnenuit kennen.
  • Een coach begeleidt je persoonlijk doorheen de volledige opleiding.
  • Je kans op tewerkstelling na afstuderen is zeer groot.

Leerwerken, dat werkt!

Sta je nu al te popelen om aan de slag te gaan? Ben je een doener? Kies uit ons aan gevarieerd aanbod aan PACT-opleidingen.

Hieronder vind je een overzicht van al onze langdurende opleidingen binnen dit thema. Klik op de opleiding voor meer informatie over de inhoud, startdatum, locatie en prijs.

Is de opleiding helemaal jouw ding? Dan kan je online inschrijven.

Opleidingen bij SYNTRA Midden-Vlaanderen

Ontdek de verhalen, van (ex-)cursisten

PACT Junior Customs Consultant

PACT Slager - spekslager