Waarom kiezen voor SYNTRA?

Met SYNTRA kies je vol goesting voor de job van jouw dromen en de meest efficiënte weg om die te bereiken.

Je doet ervaring op tijdens onze praktijkgerichte lessen en leert de juiste kennis en competenties voor het beroep zelf.

Onze docenten zijn stuk voor stuk mensen uit de praktijk. En van wie kun je een vak beter leren kennen?

In ons aanbod is er voor ieder wat wils, of dat nu kapper, slager, installateur van elektrische laadpalen of e-learning expert is. We streven er voor om ons aanbod steeds bij te schaven, om zo naadloos aan te sluiten bij de maatschappelijke noden en trends van vandaag.

Zo bouwen we als opleidingscentra mee aan de beroepen van morgen.

Welke type opleidingen bieden we aan?

Leertijd

Ben je tussen 15 en 25 jaar en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Leer je liever een vak op de werkvloer dan op de schoolbanken?

Dan is Leertijd vast iets voor jou! Leertijd combineert leren en werken en stoomt je volledig klaar voor de arbeidsmarkt.

Ontdek Leertijd

Dag- en avondopleidingen

Heb je ambitie om een eigen zaak te starten of een bepaald vak onder de knie krijgen? Investeer in jezelf en je toekomst en schrijf je in voor een dag- of avondopleiding.

De lessen vinden meestal één tot twee keer per week ’s avonds plaats. Je krijgt niet alleen de beroepsspecifieke vakkennis onder de knie maar je krijgt ook de kans om je ondernemersvaardigheden aan te scherpen.

Avondopleidingen

Bijscholingen voor professionals

Wil je je kennis opfrissen? Een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgen? Of je carrière een duwtje in de rug geven?

Op minder dan een jaar tijd ben weer je helemaal mee en klaar om uit te blinken in je sector. Wij hebben alle know-how in huis om je in een brede waaier van sectoren naar de top te leiden.

Ontdek ze allemaal!

BrusselMidden-Vlaanderen

PACT-opleidingen

Sta je te popelen om een tof beroep aan te leren? Ben je een doener?

PACT-opleidingen zijn voltijdse dagopleidingen waarbij je minstens 60% van je opleiding ben je aan de slag in een leerbedrijf. Daarnaast krijg je 1 of 2 dagen les van ervaren docenten op een SYNTRA campus. Onze coach staat klaar om jou dooreen de volledige opleiding te begeleiden.

PACT-opleidingen

Voltijdse dagopleidingen

Ben je minstens 18 jaar en kriebelt het om op je eigen benen te staan? Dan zijn onze voltijdse dagopleidingen vast iets voor jou!

Na het volgen van één van onze praktijkgerichte opleidingen kun je meteen aan de slag als werknemer of zelfstandige. Onze voltijdse dagopleidingen zijn dan ook ideaal voor wie op zoek is naar een bondige én praktijkgerichte opleiding.

Voltijdse dagopleidingen

Maatopleidingen voor bedrijven

Een opleiding voor meerdere werknemers organiseren aangepast aan de wensen en noden van je organisatie? Daarvoor kun je terecht bij ons zustermerk NXT-PRO.

Investeer in de kennis en vaardigden va je werknemers, want dat loont! Het resulteert in gemotiveerde medewerkers, sterkere prestaties en dus een sterker bedrijf met een positief imago. Onze vakexperts coachen en leiden jullie professionals met ambitie (verder) op.

NXT-PRO