Wij zien de ondernemer in jou!

Wij zien wat je als ondernemer nodig hebt. Welke bagage je nog ontbreekt. Waar het nog knelt in je plan. En wat de ondernemer in jou helemáál naar boven kan brengen. Tot je er staat en zegt: “Let’s go, ik ben er klaar voor!”

Wat doet Syntra dan precies, vraag je je af?

Houvast geven. Op alle vlakken: samen je idee omzetten naar een solide stappenplan, de concurrentie binnenstebuiten keren, het financiële plaatje bekijken, de perfecte pitch samenstellen, een marketingstrategie uitstippelen, jouw netwerk opbouwen, … …

Samen laten we de ondernemer in jou los!

Neem deel aan onze gratis infosessies

Start Me UpSuccesvol starten

Start Me Up is een coachingprogramma. Maar tegelijk gaat het ook veel dieper, verder én concreter dan de meeste coachingtrajecten. Het programma blijft niet steken in algemeen advies, maar vertrekt van jouw ondernemersidee en ondernemersplan. De kennis en expertise die je zo opbouwt, heb je niet ‘van horen zeggen’, maar “van het concreet te doen”.

Terwijl je heel concreet werkt aan je businessplan, stapsgewijs en weldoordacht, krijg je op alle vlakken feedback. Niet van de eersten de besten, maar van real-life ondernemers die jouw vak of een deelgebied zoals boekhouding, marketing of sales van binnen en van buiten kennen.

Naast dit team van ‘ervaringsdeskundigen’ krijg je ook een ondernemerscoach. Hij of zij wordt jouw sparringpartner en klankbord tijdens je volledige opleiding, en zal ook de tussentijdse coachinggesprekken met jou doen.

Gratis intake-gesprek

Voel je de ondernemerskriebels? Sta je te popelen om je ondernemersdroom waar te maken? Maar weet je niet waar te beginnen? Dan helpt een intakegesprek je vast in de goede richting.

Vraag een intake-gesprek aan

Marianne Maes - Ohne Aalst

Marianne Maes opende vorig jaar haar verpakkingsarme winkel In Aalst. Hiermee sloot ze aan bij Ohne, een Oost Vlaamse coöperatie waar natuurlijk en onverpakt winkelen centraal staan. In volle coronacrisis draait haar winkel op volle toeren en ze deelt graag -vanop een veilige afstand- haar tips hoe je het als ondernemer kan aanpakken.

Lees meer

Julchen Buys - De Wolkenkamer

Julchen Buys startte op 1 september 2019 met De Wolkenkamer als zelfstandige in bijberoep. Ze creëerde een plaats waar kinderen en jongeren tussen 7 en 21 jaar terechtkunnen om hun hart te luchten en hun obstakels aan te pakken.

Lees meer

Sara Minoodt - zelfstandige illustrator

Sara is zowel creatief als wiskundig sterk en deed wat iedereen van haar verwachtte: ze behaalde een diploma burgerlijk ingenieur. Toen ze vaststelde dat ze niet gelukkig werd van wiskundig werk, besloot ze de cijfers in te ruilen voor vloeiende lijnen, zachte kleuren en vloeiende vormen.

Lees meer