Zin om te ondernemen?

Popel je om met jouw eigen zaak te starten? Klaar om de grote sprong te wagen? Wij hebben alle knowhow om je goed voorbereid van start te laten gaan.

Ontdek op deze pagina hoe wij je helpen bij het starten van jouw eigen onderneming.

Infosessies - 28 april

Stel jouw vragen aan de docent! Ontdek hier welke infosessies er gepland staan binnen dit thema.

Ik ben benieuwd!

Schuilt er een ondernemer in jou? En hoe doe je dat, een succesvolle zaak starten? Ontdek het in onze digitale infosessies.

Neem deel aan onze digitale infosessies op 28 april

Klik op de link van jouw opleiding naar keuze. Registreer je via het invulformulier en krijg een bevestigingsmail met een link voor deelname.

Ben je iets later? Geen probleem! Zolang de infosessie duurt kan je deelnemen.

Een aantal tips
Elke sessie start stipt op tijd en duurt ong. 30 minuten. Log 5 min. voor de start in, zo starten we op tijd. Tijdens de sessie kan je jouw vragen enkel stellen via de chatfunctie. Een moderator geeft die vragen dan door aan de docent.

SYNTRA Midden-Vlaanderen

Start Me UpSuccesvol starten

Met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden ga je lijnrecht op je doel af om je dromen te realiseren. Maak er meteen een groeiend succes van!

SYNTRA lanceerde daarom de ‘Start Me Up’-trajecten. Samen zoeken we uit wat jij precies nodig hebt om te slagen in je missie. Op basis van je noden, wensen en doelwitten tekenen we samen jouw persoonlijk parcours uit. Je krijgt doelgerichte training, coaching en workshops. Jouw docenten en coaches zijn zelfstandige ondernemers pur sang die als geen ander weten hoe de vork in de steel zit.

Benieuwd naar getuigenissen?

Beluister de verhalen van bekende en minder bekende ondernemers over hun weg naar succes.

Beluister de Inqubator podcast

Marianne Maes - Ohne Aalst

Marianne Maes opende vorig jaar haar verpakkingsarme winkel In Aalst. Hiermee sloot ze aan bij Ohne, een Oost Vlaamse coöperatie waar natuurlijk en onverpakt winkelen centraal staan. In volle coronacrisis draait haar winkel op volle toeren en ze deelt graag -vanop een veilige afstand- haar tips hoe je het als ondernemer kan aanpakken.

Lees meer

Julchen Buys - De Wolkenkamer

Julchen Buys startte op 1 september 2019 met De Wolkenkamer als zelfstandige in bijberoep. Ze creëerde een plaats waar kinderen en jongeren tussen 7 en 21 jaar terechtkunnen om hun hart te luchten en hun obstakels aan te pakken.

Lees meer

Sara Minoodt - zelfstandige illustrator

Sara is zowel creatief als wiskundig sterk en deed wat iedereen van haar verwachtte: ze behaalde een diploma burgerlijk ingenieur. Toen ze vaststelde dat ze niet gelukkig werd van wiskundig werk, besloot ze de cijfers in te ruilen voor vloeiende lijnen, zachte kleuren en vloeiende vormen.

Lees meer