Thema

Horeca, dranken en voeding

Droom je van een carrière in de horeca? Wil je graag zytholoog of microbrouwer worden? Of lijkt een carrière als slager of bakker wel iets voor jou?

Binnen het domein horeca, dranken en voeding vind je heel wat culinaire opleidingen waaruit je kan kiezen zodat je helemaal klaar bent om je eigen zaak te beginnen.

Ook wanneer je al actief bent in de horeca en op zoek bent naar een bijscholing in een bepaald vakgebied, vind je bij ons jouw ding.

Programma

Registreer je voor een (online) infosessie.

Ontdek het programma

Opleidingen SYNTRA Brussel

Onze opleidingen binnen dit thema zijn opgedeeld in avond-, dag-, voltijdse en PACT-opleidingen.

  • Wil je meer info over een opleiding? Klik op de opleidingsfiche onder de opleiding.

 

PACT-opleidingen

Dag- en avondopleidingen

Opleidingen SYNTRA Midden-Vlaanderen

Onze opleidingen binnen dit thema zijn opgedeeld in avond-, dag-, voltijdse en PACT-opleidingen.

  • Wil je meer info over een opleiding? Klik op de opleidingsfiche onder de opleiding.

PACT-opleidingen

Dag- en avondopleidingen

Geniet mee van enkele sfeerbeelden van onze opleidingen

Ontdek de verhalen, foto's en video's van docenten en (ex-)cursisten

Brood- en banketbakker

Slager - spekslager

Omdat beelden meer zeggen dan woorden

Dit kan je allemaal verwachten van de lessen, het beroep,...

Microbrouwer

Kriekenbier
CO2-gehalte meting
Gisting