Welkom op onze digitale infodag

Bedankt om zo talrijk aanwezig te zijn! De live sessies zijn afgelopen, maar er is nog veel meer te ontdekken op deze website. Dus kijk zeker nog even op het gemak rond 😉

Heb je de infosessies gemist? Binnenkort delen we hier de opnames van de infosessies zodat je dit kunt herbeluisteren. Daarnaast plannen we ook een extra infodag op woensdagavond 2 september 2020

Blijf je hierover graag op de hoogte? Laat dan je gegevens na via onderstaande knop.

Blijf op de hoogte over onze extra infodag

Wat valt er nog allemaal te beleven?
Ontdek het opleidingsaanbod, luister naar de verhalen van docenten & cursisten en snuister door de vele foto’s en video’s die de sfeer van de beroepen en lessen goed weergeven. Heb je genoeg gezien & geproefd en ben je klaar om de knoop door te hakken? Dan kun je je rechtstreeks inschrijven op onze website onder de knop ‘nu inschrijven’.

Voor wie een kijkje wil nemen in de campus hebben we goed nieuws! Volg een virtuele rondleiding en bezoek onze verschillende praktijklokalen. Zit je toch nog met vragen? Raadpleeg onze FAQ of neem contact op met onze helpdesk via de help-knop onderaan. Wij staan voor je klaar.

Verder wensen wij je bovenal veel plezier met ontdekken! 

Werkplekleren of duaal leren?

De stap van de schoolbanken naar het beroepsleven is vaak moeilijk. Als je enkel op de schoolbanken zit, doe je nauwelijks werkervaring op. Dit is niet het geval bij werkplekleren of duaal leren. Bij werkplekleren leer je een vak vooral door mee te draaien in een onderneming. Je krijgt de knepen van een vak onder de knie door meteen in het beroep te duiken. Een professional uit het vak leert je alle skills aan die je nodig hebt om de job van je dromen uit te oefenen.

Ontdek onze verschillende opleidingssystemen binnen duaal leren

Maak een virtuele toer door de campussen

Zit je vol met vragen over een opleiding bij SYNTRA Midden Vlaanderen of SYNTRA Brussel?

Waarom kiezen voor SYNTRA

Praktische vragen

Leer succesvol ondernemen